Cazare Targu Mures

Recent cautam cazare prin zona Transilvaniei si zona Bucovinei, cazare la nivel general si mi-am dat seama ca un site complet si corect facut si gandit nu prea exista. Un site care sa ajute propietarii de unitati de se dezvolte iar vizitatoriii in cautare de cazare sa gaseasca o unitate de cazare facil.

Drept urmare noi Klain am pus de un site de cazare national care sa aduca toate aceste lipsuri pe care le-am observat dealungul timpului atat la site-urile noastre precum si la alte site-uri concurente sau complementare. Asa a luat viata Cazare.info un site de cazare cu acoperire nationala, prin care incercam sa punem la bataie toata experienta noastra de peste 4 ani in domeniul cazarilor online.

cazare romania

Sitemul ales pe Cazare.info este unul simplu dar eficient cu o structura dupa zona si judet, spre exemplu pentru judetul Targu Mures avem o pagina de sine statoare, unde sunt listate toate orasele importante din acest judet, precum si o descriere succinta a judetului si sutinut de o harta unde sunt prezentate toate unitatile din judetul Targu Mures.

In pagina orasului, respectiv Targu Mures, avem o listare a tuturor unitatilor, unde fiecare unitate dispune de o poza principala, numarul de stele iar dedesubt se preia din pagina de detaliu a unitatii o parte din descrierea acesteaia. Totodata pe acesta pagina se afla in partea din stanga o filtrare dupa numele unitatii dorite, numarul de stele, precum si tipul de unitate, cazare.inforespectiv pensiuni Targu Mures sau hoteluri Targu Mures.

Filtrarea este gandita dupa toate necesitatile si permite selectarea unui buget in care va incadrati, care este decis de cel mai mic si cel mai mare pret disponibil declarat de propietarii unitatilor. Un mare puls filtrarii este dat de posibilitatea de alege de ce facilitati doriti sa beneficiati in viitoarea unitate de cazare.

Pe pagina unei unitati de cazare avem o structura simpla si cat mai usor de utilizat, unde avem o poza principala care odata accesata va redirectioneaza catre sectiunea Galeria Foto a unitatii, pretul unei camere, localizarea pe harta, precum si descrierea si localizarea acesteia. In partea din dreapta a paginii se afla datele de contact, cu adresa, numar de telefon si fax si limbile vorbite.

Totodata pagina de detaliu dispune de mai multe sectiuni structurate in tab-uri, unde sunt impartite facilitatile in unitate, video-ul de prezentare a unitatii, tarifele care sunt disponibile in 3 monezi, LEI, USD si EURO, galeria foto a unitatii, ofertele disponibile, si nu in ultimul rand galeria foto si descrierea restaurantului unitatii, toate completate de butonul de rezervare a unitatii, care este activ pentru toate unitatile disponibile pe Cazare.info.

Speram ca acesta platoforma va fi de un real ajutor atat pentru calatorii in cautare de cazare cat si pentru propietarii de unitati de cazare si prin care se va crea o legatura facila.